Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Το Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης φιλοξένησε 21.300 άτομα από 139 χώρες

Πηγή: Prensa Latina (prensa-latina.cu)

Αγία Πετρούπολη, Ρωσία, 8 Ιουνίου (Prensa Latina) Συνολικά 21.300 άτομα από 139 χώρες συμμετείχαν στην 27η διοργάνωση του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (Spief 2024), σύμφωνα με τον γραμματέα της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, Aντον Κομπιάκοβ.

Όπως δήλωσε ο αξιωματούχος στον Τύπο, μεταξύ των ξένων αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στο Spief, βρέθηκαν 63 επικεφαλής του διπλωματικού σώματος και 48 επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων.

Το επίπεδο της συμμετοχής και του ενδιαφέροντος στο φόρουμ ξεπέρασε το επίπεδο πριν από την πανδημία του Covid-19 . Αυτό υποδηλώνει ότι οι διεθνείς επιχειρήσεις ανακάμπτουν παρά ταύτα, σημείωσε ο Κομπιάκοβ. Στην πλατφόρμα της εκδήλωσης, συνέχισε, υπεγράφησαν 982 συμφωνίες συνολικής αξίας 6,4 δισεκατομμυρίων ρουβλίων χωρίς να ληφθούν υπόψη εκείνες που αποτελούν εμπορικό μυστικό.

Η 27η διοργάνωση της Spief πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου με θέμα: Η βάση ενός πολυπολικού κόσμου. Διαμόρφωση νέων σημείων ανάπτυξης.

Η Spief είναι ένας μοναδικός χώρος διαλόγου και επιχειρηματικής ανάπτυξης που πραγματοποιείται στη ρωσική πόλη της Αγίας Πετρούπολης. Το φόρουμ, η πρώτη έκδοση του οποίου πραγματοποιήθηκε το 1997, διοργανώνεται από το 2006 υπό την αιγίδα και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στα 25 και πλέον χρόνια της ιστορίας του, το φόρουμ έχει καταστεί η κύρια διεθνής πλατφόρμα επαφών μεταξύ εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και βήμα συζήτησης βασικών οικονομικών ζητημάτων τόσο για τη Ρωσία όσο και για τον κόσμο γενικότερα.

Στην περυσινή διοργάνωση συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή ψηφιακά περισσότεροι από 17.000 συμμετέχοντες από 130 χώρες και υπεγράφησαν περισσότερες από 900 συμφωνίες συνολικής αξίας 3,86 τρισεκατομμυρίων.


 
  
      🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας στο Τelegram