Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Ο Άθλος των Μαλβίνων κατά της Αγγλοσαξωνικής Πειρατίας

Πηγή:  noticiasbravas.com

Η υπόθεση των Μαλβινών παραμένει ένεργή  και θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στον πολυπολικό κόσμο.

Φέτος Εορτάζεται η 42η επέτειος της "Επιχείρησης Ροζάριο", της ανακατάληψης των Νήσων Μαλβίνας από την Αργεντινή.

Ο άθλος αυτός,, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 1982, ήταν σαφώς μια ζωντανή και αξιόπιστη έκφραση της επιθυμίας του λαού της Αργεντινής να ανακτήσει τα νησιά μέσω μιας πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεσης με την αγγλοσαξονική πειρατεία.

Από την ηθική οπτική της Πατριωτικής Δικαιοσύνης, η υπόθεση των Μαλβίνων υπερβαίνει τα συγκυριακά επίπεδα των ανθρώπων και των πολιτικών ιδεών και δεν μπορεί να σπιλωθεί, να αλλοιωθεί ή να ξεχαστεί από τα λάθη της διανόησης και τις κακώς εννοούμενες επιχειρησιακές προσεγγίσεις ορισμένων από τους ιθύνοντες.

Επιπλέον, το Έπος των Μαλβινών -που σφυρηλατήθηκε από την απερίγραπτη "Αργεντινικότητα" της "Ισπανικότητας"- ήταν ένα σημαντικό πλήγμα ενάντια στην ιμπεριαλιστική αλαζονεία της Βρετανίας. Σε τέτοιο βαθμό που τα πιο ευαίσθητα έγγραφα του Λονδίνου σχετικά με τον πόλεμο των Μαλβίνων εξακολουθούν να είναι απόρρητα αρχεία που δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό.

 Ίσως πριν από το τέλος του πρώτου μισού του 21ου αιώνα, ο κόσμος να μάθει τι ανέφεραν επίσημες βρετανικές πηγές για την ανδρεία, την ευφυΐα και τον χαρακτήρα της Αργεντινής, που εξέπληξαν τους ίδιους τους Βρετανούς και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ.

Ομοίως, το ενδιαφερόμενο κοινό θα αποδεχθεί ότι, παρά τις ενέργειες των κακοποιών στις δομές εξουσίας της Αργεντινής εκείνη την εποχή, η αγγλοαμερικανική πολική καρδιά ανησυχούσε ότι τα κατορθώματα των Μαλβίνων ήταν ένα απροσδόκητο πρόβλημα, του οποίου η έκβαση, αν πραγματοποιούνταν, θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία ορισμένων γεωπολιτικών εξελίξεων. 
Αυτός ο φόβος εκ μέρους της ανώτερης ιεραρχίας της ατλαντικής-παγκοσμιοποιητικής εξουσίας εξηγεί την παρέμβαση, ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Αργεντινής, προσωπικοτήτων όπως ο Χένρι Κίσινγκερ, των κύριων υπηρεσιών άμυνας και πληροφοριών του ΝΑΤΟ και της δυτικής διπλωματίας που συνδέεται με το Λονδίνο.

Είναι χοντρό λάθος να πιστεύουμε ότι η Μάργκαρετ Θάτσερ, η "κυρία του θανάτου" που θαύμαζε ο διορισμένος Κίσινγκερ και επαινούσε ο Χαβιέρ Μιλέι, πολέμησε μόνη της κατά του Αργεντίνου και ότι ήθελε, μέσα της, το καλό του αργεντίνικου έθνους.  Πρόκειται για μια μυθοπλασία για τους αφελείς και προπαγάνδα για τους ηλίθιους.

Αυτός ο συντονισμός και η ενορχήστρωση μεταξύ των ισχυρών αντιμετωπίστηκε, στο πεδίο της μάχης, από τους καλύτερους Αργεντινούς στρατιώτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς που πολέμησαν με τιμή και εφευρετικότητα, εκδηλώνοντας, χωρίς ψεγάδι, την αργεντίνικη περηφάνια, την ισπανική προέλευση και την υπεράσπιση της Μητέρας του Θεού.

Αυτοί οι άνδρες του Χριστού και θεματοφύλακες της αργεντίνικης ταυτότητας ήταν πιστοί εκφραστές του αργεντίνικου έθνους σε κατάσταση εξέγερσης ενάντια στην αγγλοσαξονική διεθνή τάξη. Εξέγερση με αιτία.

Εκείνες τις ημέρες του Απριλίου του 1982, σχολιαστές, αναλυτές και πολιτικοί ηγέτες, που συμπαθούσαν τη Βρετανία, χαρακτήριζαν την Αργεντινή "επαναστάτρια" επειδή δεν αποδέχονταν τη βρετανική κυριαρχία και επομένως έπρεπε να επιτιμηθεί.

Ένα παρόμοιο αφήγημα, με παρόμοιες κατηγορίες, παρατηρείται αυτές τις μέρες, αλλά απευθυνόμενο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 Στις 14 Μαρτίου 2024, ο Economist όρισε ως "έθνος απατεώνων" τον ρωσικό λαό που αντιτίθεται διαμετρικά στη βρετανική κυριαρχία. Ο ρωσικός λαός που επέλεξε να είναι κυρίαρχος έξω από κάθε αγγλοσαξονικό αλγόριθμο και που δεν διστάζει να υπερασπιστεί αυτό που του ανήκει.

Η αγγλοσαξονική εξουσία διεκδικεί πάντα αυτό που είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Δεν έχει κανένα αίσθημα δικαιοσύνης, πόσο μάλλον σεβασμό για τον άλλον.

Στη Ρωσία, πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν ήδη αυτό, ενώ σε αρκετές χώρες της Νότιας Αμερικής, αλλά κυρίως στην Αργεντινή, πολλοί άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και αντι-Αγγλοσαξονικό φρόνημα δικαιώνουν τις λαϊκές και στρατιωτικές πράξεις της Αργεντινής κατά της Μεγάλης Βρετανίας.

Γιατί οι Αργεντινοί ταπείνωσαν τη Βρετανία στις 2 Απριλίου 1982, γράφοντας μια ένδοξη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία.

 

     🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram