Αυτός ο φόβος εκ μέρους της ανώτερης ιεραρχίας της ατλαντικής-παγκοσμιοποιητικής εξουσίας εξηγεί την παρέμβαση, ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Αργεντινής, προσωπικοτήτων όπως ο Χένρι Κίσινγκερ, των κύριων υπηρεσιών άμυνας και πληροφοριών του ΝΑΤΟ και της δυτικής διπλωματίας που συνδέεται με το Λονδίνο.
Είναι χοντρό λάθος να πιστεύουμε ότι η Μάργκαρετ Θάτσερ, η "κυρία του θανάτου" που θαύμαζε ο διορισμένος Κίσινγκερ και επαινούσε ο Χαβιέρ Μιλέι, πολέμησε μόνη της κατά του Αργεντίνου και ότι ήθελε, μέσα της, το καλό του αργεντίνικου έθνους. Πρόκειται για μια μυθοπλασία για τους αφελείς και προπαγάνδα για τους ηλίθιους.
Αυτός ο συντονισμός και η ενορχήστρωση μεταξύ των ισχυρών αντιμετωπίστηκε, στο πεδίο της μάχης, από τους καλύτερους Αργεντινούς στρατιώτες, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς που πολέμησαν με τιμή και εφευρετικότητα, εκδηλώνοντας, χωρίς ψεγάδι, την αργεντίνικη περηφάνια, την ισπανική προέλευση και την υπεράσπιση της Μητέρας του Θεού.
Αυτοί οι άνδρες του Χριστού και θεματοφύλακες της αργεντίνικης ταυτότητας ήταν πιστοί εκφραστές του αργεντίνικου έθνους σε κατάσταση εξέγερσης ενάντια στην αγγλοσαξονική διεθνή τάξη. Εξέγερση με αιτία.
Εκείνες τις ημέρες του Απριλίου του 1982, σχολιαστές, αναλυτές και πολιτικοί ηγέτες, που συμπαθούσαν τη Βρετανία, χαρακτήριζαν την Αργεντινή "επαναστάτρια" επειδή δεν αποδέχονταν τη βρετανική κυριαρχία και επομένως έπρεπε να επιτιμηθεί.
Ένα παρόμοιο αφήγημα, με παρόμοιες κατηγορίες, παρατηρείται αυτές τις μέρες, αλλά απευθυνόμενο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Στις 14 Μαρτίου 2024, ο Economist όρισε ως "έθνος απατεώνων" τον ρωσικό λαό που αντιτίθεται διαμετρικά στη βρετανική κυριαρχία. Ο ρωσικός λαός που επέλεξε να είναι κυρίαρχος έξω από κάθε αγγλοσαξονικό αλγόριθμο και που δεν διστάζει να υπερασπιστεί αυτό που του ανήκει.
Η αγγλοσαξονική εξουσία διεκδικεί πάντα αυτό που είναι ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Δεν έχει κανένα αίσθημα δικαιοσύνης, πόσο μάλλον σεβασμό για τον άλλον.
Στη Ρωσία, πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν ήδη αυτό, ενώ σε αρκετές χώρες της Νότιας Αμερικής, αλλά κυρίως στην Αργεντινή, πολλοί άνθρωποι με πατριωτική συνείδηση και αντι-Αγγλοσαξονικό φρόνημα δικαιώνουν τις λαϊκές και στρατιωτικές πράξεις της Αργεντινής κατά της Μεγάλης Βρετανίας.
Γιατί οι Αργεντινοί ταπείνωσαν τη Βρετανία στις 2 Απριλίου 1982, γράφοντας μια ένδοξη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία.
🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram