Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Η Βενεζουέλα αναβαθμίζει την επικοινωνιακή συνεργασία με την BRICS TV

Πηγή: teleSUR

Ο Φρέντυ Νιάνιες  υπογράμμισε ότι η δυνατότητα απόκτησης   αφιλτράριστου περιεχομένου, χωρίς μεσάζοντες και χωρίς προκαταλήψεις αποτελεί θρίαμβο για την ενσωμάτωση (της Λατινικής Αμερικής). 

Ο υπουργός της Λαϊκής Εξουσίας για την Επικοινωνία και την Πληροφόρηση, Φρέντυ Νιάνιες, τόνισε την Τρίτη την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του κύριου κρατικού τηλεοπτικού σταθμού
"Venezolana de Televisión" (VTV) και της ρωσικής διεθνούς πλατφόρμας επικοινωνίας TV BRICS, η οποία έχει συνάψει συμφωνίες με 70 μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο.

Ο Υπουργός Επικοινωνίας και Πληροφόρησης επιβεβαίωσε ότι η ένταξη στην τηλεόραση BRICS επιτρέπει στη Βενεζουέλα να αποκαλύψει το αυθεντικό «πρόσωπο της ομορφιάς μας, των τοπίων μας, του πλούτου μας, των πολιτισμών μας, από τη δύναμη της ιστορίας μας, των αγώνων που δίνουμε στο παρόν και, τέλος, της επανάστασής μας».

Κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού διαγγέλματος, ο Νιάνες ανακοίνωσε ότι τα εν λόγω ειδησεογραφικά κανάλια θα ενταχθούν σε ένα ευρύ δίκτυο, αποτελώντας μέρος μιας ποικιλόμορφης πλατφόρμας όσον αφορά τον πολιτισμό και την ενημέρωση.

Τόνισε επίσης τη σημασία της ανάλυσης από την προοπτική του παγκόσμιου Νότου «πώς να κάνουμε την αλήθεια των λαών μας να επικρατήσει», σημειώνοντας   ότι, χάρη σε αυτή την ένωση, η αλήθεια για τη Βενεζουέλα θα μπορούσε να γίνει γνωστή σε περισσότερα έθνη, σπάζοντας τις φήμες και τις προκαταλήψεις που προσπαθούν να επιβάλουν οι διεθνείς οργανισμοί και η Δύση.

Σύμφωνα με τον Νιάνες, η συνεργασία με αυτή την πολυεθνική πλατφόρμα αποτελεί ένδειξη υποστήριξης από τον παγκόσμιο Νότο, προωθώντας «την πολιτιστική και πνευματική πολυμορφία των λαών».
 
 

   

  🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας  στοTelegram   👉 https://t.me/prensarebeldegr