Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Άλεξ Σάαμπ ορίζεται υπουργός Βιομηχανίας και Παραγωγής της Βενεζουέλας

Πηγή: Resumen Latinoamericano

18 de octubre de 2024 

Ο Πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε τον διορισμό του   Άλεξ Σάαμπ ως Υπουργού της Λαϊκής Εξουσίας για τη Βιομηχανία και την Εθνική Παραγωγή.
«Διόρισα τον Άλεξ Σάαμπ ως τον νέο Υπουργό Λαϊκής Εξουσίας για τη Βιομηχανία και την Εθνική Παραγωγή. Είμαι βέβαιος ότι με τη μεγάλη του ικανότητα διαχείρισης και τη δέσμευσή του προς τον λαό μας, θα προωθήσει την ανάπτυξη ολόκληρου του βιομηχανικού συστήματος της Βενεζουέλας, στο πλαίσιο της διαδικασίας οικοδόμησης του νέου οικονομικού μοντέλου. Όλη την υποστήριξη για το τεράστιο έργο που έχει να φέρει εις πέρας», ανέφερε ο πρόεδρος στο κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Μαδούρο ζήτησε επίσης την πλήρη υποστήριξη του Σάαμπ στη νέα του θέση στην ηγεσία του Υπουργείου Βιομηχανίας και Παραγωγής, όπου αντικαθιστά τον Πέδρο Ραφαέλ Τεγετσέα Ρουίς.

Σημειώνεται ότι από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο επιχειρηματίας ανέλαβε την προεδρία του Διεθνούς Κέντρου Παραγωγικών Επενδύσεων της Βενεζουέλας (CIIP).



   

  🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας  στοTelegram   👉 https://t.me/prensar