Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Το PSUV θα γιορτάσει τους δύο μήνες «λαϊκής νίκης» στους δρόμους της Βενεζουέλας

Πηγή:  globovision.com

Ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV), Ντιοσντάδο Καμπέγιο, επιβεβαίωσε ότι στις 28 Σεπτεμβρίου το κόκκινο λάβαρο θα βγει στους δρόμους για να γιορτάσει τους δύο μήνες της «λαϊκής νίκης του προέδρου Νικολάς Μαδούρο».

Kατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του κόμματος, ο Καμπέγιο εξήγησε ότι η κινητοποίηση θα είναι πανεθνική. 

«Στις 28 του μήνα συμπληρώνονται δύο μήνες από τη μεγάλη λαϊκή νίκη των προεδρικών εκλογών, όπου εξελέγη ο αδελφός πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο και αυτό μας γεμίζει χαρά (...) Έτσι στις 28 του μήνα θα πραγματοποιήσουμε   πορείες- σε όλες τις πολιτείες της Βενεζουέλας ο τσαβισμός θα κινητοποιηθεί για να γιορτάσει τη νίκη της 28ης Ιουλίου», είπε.

Επεσήμανε επίσης,  ότι ο λαός έχει ήδη αναλάβει όλα τα καθήκοντα και τις προετοιμασίες για την έναρξη της νέας προεδρικής θητείας που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Ιανουαρίου 2025. «Πρέπει να προετοιμάσουμε μια μεγάλη ημέρα εορτασμών και αυτοί οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν πού; Πάντα στους δρόμους με τον λαό», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε ότι το PSUV παραμένει σε διαρκή ανάπτυξη με το έργο που του ανέθεσε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο για τις 5 γενιές και τις 7 δυνάμεις ενόψει του Ιστορικού Συνεδρίου που ξεκινά τον ερχόμενο Οκτώβριο. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι εξορμησεις σπίτι το σπίτι  σε όλες τις κοινότητες. 

   

  🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας   στοTelegram  👉 https://t.me/prensarebeldegr