Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ντιοσντάδο Καμπέγιο λέει ότι ο Εντμούντο Γκονζάλες κατέφυγε στην Ισπανία για να γλυτώσει από τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Πηγή: venezuela-news.com

Ο υπουργός Εσωτερικών  Δικαιοσύνης και Ειρήνης, Ντιοσντάδο Καμπέγιο, διαβεβαίωσε ότι ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος, Εντμούντο Γκονζάλες, κατέφυγε στην Ισπανία για να γλυτώσει από τη Μαρία Κορίνα Ματσάδο  και τον φασισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του
Con el Mazo Dando, ο Καμπέγιο υποστήριξε ότι ο Eντμούντο  ήθελε να διαχωρίσει τον εαυτό του από τον φασισμό της Βενεζουέλας. Για το λόγο αυτό, κάλεσε την ηγεσία της αντιπολίτευσης να σταματήσει να εξαπατά τα μέλη   της και να αναγνωρίσει τον πραγματικό λόγο της φυγής του πρώην υποψηφίου.

«Θα συνεχίσουν να εξαπατούν τα μέλη τους , λέγοντας ότι ο Γκονζάλες θα πολεμήσει από το εξωτερικό, όχι ότι είναι παιδί, αλλά λέει: είμαι 75 ετών, πού θα πάω με αυτό το πρησμένο πόδι», σχολίασε ο πρώτος αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV).

 Αυτό θα έκανε η δεξιά της Βενεζουέλας αν είχε έρθει στην εξουσία

Ο επαναστάτης ηγέτης αποκάλυψε τι θα έκανε η δεξιά της Βενεζουέλας αν είχε έρθει στην εξουσία, σύμφωνα με το Con el Mazo Dando.

«Εμείς παίζουμε ένα τραγούδι που δεν βλάπτει κανέναν, αν ήταν στην εξουσία θα είχαν δολοφονήσει τον λαό».

Ο υπουργός Ντιοσντάδο Καμπέγιο μετέδωσε μουσική στην εκπομπή του για να ψυχαγωγήσει και να τονόσει την πεσμένη διάθεση της Δεξιάς, μετά τη φυγή του  Εντμούτο , ο οποίος ήθελε να απαλλαγεί από τη Μαρία Κορίνα.

Σχολίασε επίσης μια ανάρτηση του Ντανιέλ Λάρα Φαρία , ο οποίος ποστάρησε:"Φιλενάδα, πάρτο απόφαση, έφυγε, ο πόνος στην καρδιά περνάει με ποτό και μουσική".

 

   🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας στο Τelegram