Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΗΠΑ (PCUSA) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ DOJ ΚΑΤΑ ΤΟΥ OMALI YESHITELA

Πηγή : platforma-anexartisias.blogspot.com

Το κόμμα των κουμουνιστών των ΗΠΑ {PCUSA} καταδικάζει τις εσφαλμένες καταγγελίες κατά του ηγέτη, του Σοσιαλιστικού κόμματος των Αφροαμερικανών πολιτών [APSP], Omali Yeeshitela, καθώς και της Penny Hess, Jesse Nevel και του ηγέτη, του Black Hammer Party {BHP}, Gazi Kodzo, από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ {DOJ}. 

Αυτές οι καταγγελίες φέρνουν αναμνήσεις της εποχής του Μακαρθι, κατά την οποία πολιτικοί ηγέτες κομμουνιστών και μη κομμουνιστών, εκδιωκότανε για υποτιθέμενες επαφές με Σοβιετικούς. Στα 1960, στο κόμμα των Μαύρων Πανθήρων, είχε διεισδύσει και καταστραφεί από το FBI σύμφωνα με το νέο COINTELPRO πρόγραμμα.

Η συνεχιζόμενη από την κυβέρνηση καταπίεση προς οποιοδήποτε αμφισβητεί την συμπαράσταση των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, η άλλου πολέμου υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ, είναι αντίθετη με τις συνταγματικές ελευθερίες, για τις οποίες οι Αμερικανοί πολίτες έδωσαν μάχες αιώνων να διατηρήσουν.

Η καταγγελία για εκλογική παρέμβαση κατά του APSP, ήταν λόγου της αναφοράς για το έγκλημα της γενοκτονίας των Αφρικανών πολιτών, η οποία αναφορά είναι υπό την προστασία της πρώτης τροπολογίας του συντάγματος των ΗΠΑ.

Αυτή η συντονισμένη επίθεση κατά της Αφροαμερικάνικης κοινωνίας και κατά του δικαιώματος των να οργανώνονται κατά της αστυνομικής βαναυσότητας και πολιτικής καταστολής. Αυτό είναι μια πτυχή της συνεχιζόμενης καταπίεσης προς όλους τους οργανισμούς της εργαζόμενης τάξης και της καταστολής που προσπαθεί να αναδείξει την συνεχιζόμενη Αμερικανική ιμπεριαλιστική επίθεση στο εξωτερικό και την εκμετάλλευση των δικών της πολιτών.

Μοιραστείτε αυτό το κείμενο για να υψώσουμε την επίγνωση την από το FBI και τουDOJ καταστολή του Σοσιαλιστικού κόμματος των Αφρικανών Πολιτών και του Black Hammer Party

Μια επίθεση κατά του ενός είναι επίθεση προς όλους.
Σταματήστε τις εφόδους
Καταργήστε το FBI
Ελευθερώστε όλους τους πολιτικούς κρατουμένους

Επιτροπή Μαύρης Απελευθέρωσης
Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών
Κόμμα Κομμουνιστών ΗΠΑ
info@partyofcommunistssusa.net
PO Box 140434 Staten Island, NY 10314-0434