Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Στο Forty Love Padel την Πρωτομαγιά απεργούν υπέρ όλων των ανθρώπων!

Για το
Forty Love Padel, η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και αλληλεγγύης και θα την τιμήσουν την Δευτέρα την 1η Μαΐου 2023 από τις 12 το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Forty Love Club στο Κορωπί.

Μαζί τους, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα βρίσκεται για να τους υποστηρίξει και να τον υποστηρίξουν «Ο Άλλος Άνθρωπος»! «Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί», όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν σε όλες τους τις δράσεις. Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας τους καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού. 

Τον δικό της αγώνα και αυτήν την Πρωτομαγιά θα δώσει και η ομάδα «Hasta La Victoria Siempre» παίζοντας και αυτή τη φορά padel! Η ομάδα ποδοσφαίρου «Hasta La Victoria Siempre» εκφράζεται από τις ιδέες του Τσε Γκεβάρα και αποτελείται από εκλεκτούς αθλητές, καλλιτέχνες και απλούς εργάτες του μεροκάματου και του αγώνα που διοργανώνουν ποδοσφαιρικούς αγώνες με σκοπό να αναδείξουν προβλήματα και να στείλουν μηνύματα!


Το Forty Love Padel εκπροσωπείται από τον Βασίλη Καλογερόπουλο, βρίσκεται στο club Forty Love, έναν πολυχώρο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 γήπεδα padel! Η συμμετοχή στη δράση και στα παιχνίδια padel προφανώς θα είναι ελεύθερη και δωρεάν!

 

«Ο Άλλος Άνθρωπος», η Άλλη Ομάδα «Hasta La Victoria Siempre», το Άλλο Club «Forty Love Padel» και πολλοί άλλοι την Δευτέρα 1η Μαΐου ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! 

url: www.fortylove.gr 
F: Padel Tennis at Forty Love 
Τ:6970013133 Δ: Ικτίνου, Κορωπί (όπισθεν Στρ. Σχολής Ευελπίδων)