Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Βενεζουέλα και η Κίνα επισημοποιούν το πρωτόκολλο εμπορικών πτήσεων

Πηγή: venezuela-news.com

Αυτή την Τετάρτη, ο υπουργός Μεταφορών και πρόεδρος της Κοινοπραξίας Αεροναυτικών Βιομηχανιών και Αεροπορικών Υπηρεσιών της Βενεζουέλας (Conviasa), Ραμόν Βελάσκες Αρακουαγιάν, ανακοίνωσαν την επισημοποίηση των πρωτοκόλλων εμπορικών πτήσεων μεταξύ της Βενεζουέλας και της Κίνας, στο πλαίσιο των διμερών στρατηγικών συμφωνιών μεταξύ των δύο χωρών.
 
Ο   Ραμόν Βελάσκες Αρακουαγιάν μέσω του λογαριασμού του στο κοινωνικό δίκτυο X, δήλωσε ότι η Conviasa θα υλοποιήσει σύντομα την αερογέφυρα που θα διευκολύνει τις ανταλλαγές μεταξύ Βενεζουέλας και Κίνας. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των συμφωνιών που έχουν συναφθεί μεταξύ της κυβέρνησης της Βενεζουέλας και της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, κατά τη διάρκεια της XVII συνάντησης της Μεικτής Επιτροπής Υψηλού Επιπέδου μεταξύ των δύο εθνών, που πραγματοποιήθηκε το 2023, ο  πρόεδρος, Νικολάς Μαδούρο, ανέφερε ότι υπογράφηκαν 31 έγγραφα εργασίας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτή η συμφωνία εμπορικών πτήσεων.
"Σε συνέχεια των διμερών στρατηγικών συμφωνιών που επιτεύχθηκαν μεταξύ του προέδρου μας Νικολάς Μαδούρο και του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, σήμερα οι αεροναυτικές αρχές της Κίνας και της Βενεζουέλας επισημοποίησαν τα πρωτόκολλα για την έναρξη των εμπορικών πτήσεων μεταξύ των δύο εθνών. Σύντομα η Conviasa θα υλοποιήσει την αερογέφυρα που θα διευκολύνει τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο λαών, με την εγγύηση της καλής εξυπηρέτησης και της άνεσης που προσφέρει ο εθνικός αερομεταφορέας της πατρίδας!"

 

En seguimiento a los acuerdos estratégicos bilaterales alcanzados entre nuestro presidente @NicolasMaduro y el presidente Xi Jinping, hoy las autoridades aeronáuticas de China y Venezuela, formalizaron los protocolos para el inicio de los vuelos comerciales entre ambas naciones.… pic.twitter.com/GEdbcepUix


Ομοίως, μέσω του λογαριασμού του στην πλατφόρμα X, το Εθνικό Ινστιτούτο Πολιτικής Αεροναυπηγικής (INAC) δήλωσε ότι:

"Σύντομα η αεροπορική εταιρεία, σημαία της πατρίδας, Conviasa θα υλοποιήσει την αερογέφυρα Βενεζουέλας-Κίνας, για να διευκολύνει τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο λαών! Αδελφοσύνη και συνεργασία!"

 

 #DeInterés


 

     🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram