Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Τραγωδία: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του Ιρανού προέδρου σε συντριβή ελικοπτέρου

Πηγή: Cubadebate

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το σημείο συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι , ο οποίος, σύμφωνα με το πρακτορείο Mehr, σκοτώθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συνοδούς του.

"Οι ομάδες διάσωσης έφτασαν στα συντρίμμια του ελικοπτέρου. Δεν υπήρχαν ενδείξες επιζώντων επιβατών μετά τον εντοπισμό του σημείου της συντριβής του ελικοπτέρου", ανέφερε το portal Entekhab, επικαλούμενo τον Πιρ Χουσείν Κολιβαρντ επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου. 

Εν τω μεταξύ, η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε: "Δεν υπάρχουν σημάδια" ζωής από τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου"
.

 

 





Όλα τα μέλη της συνοδείας του Ιρανού προέδρου έχουν σκοτωθεί


Όλοι όσοι συνόδευαν τον Ιρανό πρόέδρο, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, σκοτώθηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους. Αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Mehr.

 Δυστυχώς, ορισμένα από τα πτώματα έχουν καεί και δεν μπορούν να αναγνωριστούν, ανακοίνωσε ο διοικητής του Σώματος Φρουρών του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του HispanTV.



Διεθνής αλληλεγγύη προς το Ιράν: Μηνύματα υποστήριξης και αποτροπιασμού


Στα κοινωνικά δίκτυα, αρκετοί χρήστες άφησαν τα μηνύματά τους μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι και της συνοδείας του.







 

       🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Τelegram