Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕ του ΚΚ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣΣύντροφοι, πληροφορηθήκαμε ότι χθες στις εννέα το βράδυ, δολοφονήθηκε ο σύντροφός μας Λουίς Φαχάρδο, όταν κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στην περιοχή Λας Πάλμας, Νουέβα Βολίβια της περιφέρειας Μέριδα.

Ο σύντροφος Λουίς Φαχάρδο επέστρεφε μαζί με τον κουνιάδο του στο σπίτι του με μοτοσυκλέτα, όταν δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από κινούμενο όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο.


Η Εθνική Ηγεσία του PCV κατήγγειλε άπειρες φορές τις απειλές κατά της ζωής του μαχητικού μας συντρόφου Φαχάρδο, χωρίς οι αρχές, χωρίς οι αρχές να λάβουν μέτρα προστασίας και να αποτρέψουν τη δολοφονία.

Καθιστούμε υπεύθυνους της δολοφονίας του συντρόφου μας, τους γαιοκτήμονες της περιοχής, την Αστυνομία και τους διεφθαρμένους πολιτικούς που τον απειλούσαν δημόσια. Απαιτούμε από την κυβέρνηση μία έρευνα σε βάθος και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων,

Θα προχωρήσουμε σε καμπάνια καταγγελίας αυτής της δολοφονίας, ενός κεντρικού στελέχους του PCV και μαχητικού ηγέτη της αγροτιάς της Βενεζουέλας.

ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΛΟΥΙΣ ΦΑΧΑΡΔΟ!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !

1 Νοεμβρίου 2018
Όσκαρ Φιγκέρα, Γενικός Γραμματέας του ΚΚ Βενεζουέλας