Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

YAKU PÉREZ, o "ιθαγενής ηγέτης" στο Εκουαδόρ MADE IN USA

 

Πηγή: Cubainformacion - Artículo: Yaku Pérez: ¿marketing verde, Caballo de Troya? (+Italiano/Français/Ελληνικά) 

YAKU PÉREZ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ; (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ CC ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

YAKU PÉREZ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ, ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ;

Red Solid@ria Griega

O ΚΑΡΛΟΣ “YAKU” ΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΩΣ ΤΟ «ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»,  ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ, ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΣ ΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ.

ΑΦΟΥ Ο «YAKU» ΠΕΡΕΣ ΤΟ 2017 ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ  ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΛΑΣΟ: ΠΡΟΤΙΜΩ «ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΑΠΌ  ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑ». ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΤΕ. ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΛΑΣΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΕΡΕΣ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ «Ο ΚΟΡΕΙΣΜΟΣ».

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ «YAKU” ΠΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚEΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΊΑ ΤΟΥ ΒΟΛΙΒΙΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΟΥΙΣ ΑΡΣΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

ΛΟΓΙΚΟ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, Ο ΠΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ «ΝΟΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ  ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ «LAWFARE» ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, -ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΙΛΜΑ ΡΟΥΣΕΦ-, ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΕΑΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΣΕ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.