Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

"Ιδέες που είναι σημαίες" – Διεθνής Συνάντηση Nεoλαίας στην Αβάνα

Πηγή: www.ujc.cu

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή Διεθνή Συνάντηση για τη Νεολαία, «Ιδέες που είναι Σημαίες» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 αυτού του μήνα από την Αβάνα της Κούβας. 

Αυτή η συνάντηση θα είναι συνέχεια της Αντιμπεριαλιστικής Συνάντησης Αλληλεγγύης, για τη Δημοκρατία και ενάντια στο Νεοφιλελευθερισμό που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στην κουβανική πρωτεύουσα και θα πραγματοποιήσει δράσεις που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση και την αναζήτηση λύσεων στις περίπλοκες προκλήσεις του σημερινού κόσμου. 

Το κάλεσμα και το πρόγραμμα της συνάντησης δημοσιεύονται σε ειδικό χώρο στον ιστότοπο της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών (Κούβας) (www.ujc.cu).

Οι επίσημες γλώσσες της συνάντησης θα είναι Ισπανικά, Αγγλικά και Γαλλικά. και θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι εκπρόσωποι με πρόσκληση. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στα κανάλια κοινωνικών μέσων της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών, @UJCuba. 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις οργανώσεις νεολαίας και φοιτητών της Κούβας με τη συμμετοχή μαζικών και κοινωνικών οργανώσεων.