Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Άλλο ένα fake news από την αντιπολίτευση! Σε τροχαίο ατύχημα έχασε τη ζωή του το στέλεχος της (ακροδεξιάς) VP Έντουιν Σάντος

Πηγή: VenezuelaNews
Ένα νέο Fake news  η από την εξτρεμιστική αντιπολίτευση της Βενεζουέλας διαψεύδεται μετά την αποκάλυψη ότι το στέλεχος της Voluntad Popular (VP), Έντουιν Αλεξάντερ Σάντος Κιουνόνες , 36 ετών, πέθανε στις 23 Οκτωβρίου σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με έκθεση της δημοτικής αντιπροσωπείας του Σαν Κριστόμπαλ του Σώματος Επιστημονικών, Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών (
CICPC), το τροχαίο ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Έντουιν Σάντος  συνέβη στην ενορία Αλμπέρτο Αντριάνι  του δήμου  Φερνάντες Φεο, στην πολιτεία Τάτσιρα.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε επίσης ότι ο συντονιστής της Voluntad Popular στην πολιτεία  Απούρε, προσέκρουσε με τη μοτοσικλέτα του, μάρκας Empire Keeway, με αριθμό κυκλοφορίας AC4M70F, σε δέντρο.

Κατά τον τεχνικό έλεγχο στο σημείο του συμβάντος, διαπιστώθηκαν σημάδια στο φλοιό του δένδρου στο οποίο εικάζεται ότι προσέκρουσε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Σάντος Κιουνόνες, που συνάδουν με τα χτυπήματα στο μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας και τα σπασμένα μέρη της.

Από την άλλη, η ιατροδικαστική έκθεση επισημαίνει τα εξής ως αιτία θανάτου του στελέχους της αντιπολίτευσης:

Νευρογενές σοκ λόγω κατάγματος του κρανίου από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Τραύμα στο πρόσωπο.
Μυοσκελετικό τραύμα στο αριστερό πόδι.
Αμβλύ τραύμα στην περιοχή του αριστερού γνάθου.

Fake News της αντιπολίτευσης 

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, η Εθνική Διοίκηση της Εκστρατείας (της Δεξιάς), με επικεφαλής την εξτρεμίστρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο, ισχυρίστηκε ότι ο Έντουιν Σάντος είχε υποτίθεται απαχθεί στις 23 Οκτωβρίου. Επισήμαναν επίσης ότι, «κουκουλοφόροι με μαύρα ρούχα τον πήραν».



   

  🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας  στοTelegram   👉 https://t.me/prensarebeldegr