Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μεταφέρεται στις 9/10, λόγω των μέτρων, η εκδήλωση της Επιτροπής για το Νόμπελ στους γιατρούς της Κούβας


Η Ελληνική πρόταση για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021, στην κουβανική Δύναμη Εξειδικευμένων Γιατρών σε καταστάσεις καταστροφών και σοβαρών επιδημιών «Χένρι Ριβ»
μεταφέρεται από τις 21/9 για τις 9/10/2020 στον Ιστορικό κινηματογράφο Τέχνης STUDIO ( στις 19.30). Την ίδια μέρα θα τιμήσουμε και την επέτειο δολοφονίας του ΤΣΕ (9 Οκτωβρίου 1967). Θα έχουμε προετοιμαστεί ώστε σε περίπτωση συνέχισης των μέτρων Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΩΘΕΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Νέα μέτρα θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα σ’ αυτά, αναφέρθηκε περιορισμός 9 ατόμων σε συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, εκτός από χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναστολή συναυλιών σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, κλείσιμο χειμερινών κινηματογράφων....

Η Ελληνική πρόταση για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2021, στην κουβανική Δύναμη Εξειδικευμένων Γιατρών σε καταστάσεις καταστροφών και σοβαρών επιδημιών «Χένρι Ριβ» μεταφέρεται απο τις 21/9 για τις 9/10/2020 .στον Ιστορικ;O κινηματογράφο Τέχνης STUDIO ( στις 19.30). Την ίδια μέρα θα τιμήσουμε και την επέτειο δολοφονίας του ΤΣΕ (9 Οκτωβρίου 1967)

Οι αρχές των Κουβανικών μπριγάδων είναι στηριγμένες στην «Επαναστατική Ιατρική» όπως την οριοθέτησε σε μια ομάδα στρατιωτών το 1960, ο ίδιος ο Τσε Γκεβάρα , γιατρός και ο ίδιος, όταν καθιέρωσε το καθήκον του κράτους «να παρέχει υπηρεσίες δημόσιας υγείας για το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ατόμων, να καθιερώσει ένα πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής … και να προσανατολίσει τις δημιουργικές ικανότητες όλων των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα προς τα καθήκοντα της κοινωνικής ιατρικής».
θα έχουμε προετοιμαστεί ώστε σε περίπτωση συνέχισης των μέτρων Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΩΘΕΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ. ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
STUDIO new star art cinema: ΣΠΑΡΤΗΣ & ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 33
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τηλ 210-8640054 / 6932479731
----------------------------------------------------------------------
Η Κούβα μοιράζεται ό,τι έχει.
Η Κούβα σώζει Ζωές.
Η Κούβα στέλνει γιατρούς, όχι βόμβες.
Είναι πολύ σημαντικό
να αναδείξουμε την πραγματικότητα.
ΝΑΙ... να διεκδικήσουμε Νόμπελ για τους Επαναστάτες Γιατρούς. σε αυθεντικούς μαχητές της Ειρήνης, του Διεθνισμού, της Αδελφοσύνης και της Ανιδιοτελούς προσφοράς στην Ανθρωπότητα, ως ελάχιστη αναγνώριση του Άθλου τους...!!!
Είναι καιρός πια το Νόμπελ να το δίνουν οι Λαοί.
Να γίνει Άμεσα Άρση στο Άδικο Εμπάργκο
που έχει επιβληθεί στην Κούβα,
το νησί της Ελευθερίας...!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ...!!!
ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ
οσοι θελουν να υπογραψουν για το αιτημα μας
μπορουν να το κανουν ΕMAIL στο
newstarcine@gmail.com
------------------------------------------------------------------
στις σελίδες στο Fb
Νόμπελ στους γιατρούς της ΚΟΥΒΑΣ 2021
Nobel Prize for the Doctors of Cuba 2021
Premio Nobel de la Paz para las brigadas médicas cubanas Henry Reeve 2021
-----------------------------------------------------------------
στο avaaz org
Βραβείο Νόμπελ για τους γιατρούς της Κούβας