Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

O κόσμος λέει ΟΧΙ στον Μπιλ Γκέιτς και την κρυφή του ατζέντα


Ένας συνασπισμός εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ομάδων αντίστασης από όλο τον κόσμο ενώθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου, για να πει δυνατά και ξεκάθαρα "όχι" στον Μπιλ Γκέιτς και στην ατζέντα του για τον παγκόσμιο έλεγχο. 

Ο κόσμος συντονίζεται το Σάββατο 13 Ιουνίου, την ημέρα της παγκόσμιας δράσης ενάντια στην ατζέντα της σκοτεινής ελίτ: Ένας μη κομματικός συνασπισμός εναλλακτικών οργανώσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης και ακτιβιστικών ομάδων ζητά μια Παγκόσμια Ημέρα Δράσης με την ετικέτα #ExposeBillGates.



Οι μάσκες έπεσαν και η χαμογελαστή τυραννία με την μορφή  της φιλανθρωπίας δεν είναι πλέον αξιόπιστη: ο μεγιστάνας δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να προωθεί μια σκοτεινή κρυφή ατζέντα που στοχεύει στη χειραγώγηση της γενετικής του ανθρώπου για να τον μετατρέψει σε ένα άλλο ρομποτικό προσάρτημα του συστήματος, απαιτώντας από τις κυβερνήσεις παρατεταμένους αποκλεισμούς,παρακολούθηση επαφών, ψηφιακά πιστοποιητικά για ταξίδια και εργασία, και τέλος  τον εμβολιασμό ολόκληρου του πληθυσμού του πλανήτη, προκειμένου να εισαχθεί ένα τσιπ παρακολούθησης και ελέγχου σε κάθε άνθρωπο σαν να ήμασταν βόδια.

Είναι η στιγμή της αλήθειας, κάθε  άνθρωπος που έχει ξυπνήσει,  σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη πρέπει να μιλήσει ενάντια στην προγραμματισμένη τυραννία, για τη ζωή μας, για τα παιδιά μας, για το μέλλον της ανθρωπότητας, είναι καιρός να φανούμε δυνατοί και να πούμε όχι! Δεχόμαστε το σχέδιο μιας ελίτ  ψυχοπαθών που θέλουν να μας καθ υποτάξουν. 


Η Ημέρα #ExposeBillGates διοργανώνεται από τους The Conscious Resistance Network, The Corbett Report, The Last American Vagabond, Activist Post, The Free Thought Project, The Anti Media, We Are Change and Wake Up News, και καλεί σε συμμετοχή όλα τα ανεξάρτητα δίκτυα πληροφόρησης και όλους τους ιστότοπους.