Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

60 χρόνια Κουβανική Επανάσταση: Θεσσαλονίκη - Γρεβενά - Φλώρινα - Κοζάνη

Με αφορμή τη νέα έκδοση της ιστορικής ομιλίας του Φιντέλ Κάστρο Η Ιστορία θα με δικαιώσει από τις εκδόσεις Διεθνές Βήμα, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και το βιβλιοπωλείο Κεντρί διοργανώνουν βιβλιοπαρουσίαση-συζήτηση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γρεβενών διοργανώνουν αφιέρωμα για τα  60 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ.

Ο ΠΣΧΜ, η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πολιτών οργανώνουν διήμερο αφιέρωμα για την Κουβανική Επανάσταση στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας και στο Καφέ - μπαρ "Οδός Ονείρων" με προβολή της ταινίας "Viva Cuba" και συζήτηση με θέμα "Η Κούβα ζει και εμπνέει".  


Η Εργατική Λέσχη Κοζάνης μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο "Χοσέ Μαρτί - αλληλεγγύη με την Κούβα" διοργανώνουν την Τρίτη 4/12 στο εργατικό κέντρο Κοζάνης στις 7.00 μ.μ. εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 60 χρόνια από την Κουβανική Επανάσταση! 

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί και θα μιλήσει  η πρέσβειρα της δημοκρατίας της Κούβας Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα καθώς και εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Χοσέ Μαρτί" - Αλληλεγγύη με την Κούβα. 

Η σειρά των εκδηλώσεων για την 60η επέτειο της Κουβανικής Επανάστασης ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου στη Λάρισα και θα συνεχιστεί το 2019 (60ο έτος της Κουβανικής Επανάστασης) με πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.