Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Περισσότερα από 434.600 άτομα έχουν ενταχθεί στην Αποστολή Σούκρε (Misión Sucre)


Ο αντιπρόεδρος Κοινωνικού Τομέα, Jorge Arreaza, δήλωσε την Πέμπτη ότι στην Αποστολή Σούκρε έχουν ενταχθεί πάνω από 434.000 άτομα, 13 χρόνια μετά τη δημιουργία της.

«Σε αυτά τα 13 χρόνια έχουν ήδη εγγραφεί 434. 605 άτομα στην Αποστολή Σούκρε ενώ μεταξύ των εγγραφών φέτος πρώτης και δεύτερης περιόδου στοχεύουμε στις 100.000 νέες  προσθήκες, που ξεπερνούν συνολικά τους 110.000 συμπατριώτες», δήλωσε από το πανεπιστήμιο Ali Primera, της ενορίας Santa Teresa, δήμος Ανεξαρτησία, πολιτεία Miranda.


Σημείωσε επίσης ότι σε ένα χρόνο γεμάτο από οικονομικές δυσκολίες, ο λαός εξακολουθεί  να στέκεται όρθιος δίνοντας μάχη. «Σε αυτό το δύσκολο χρόνο  οικονομικού πολέμου, όπου οι οιωνοί ήταν οι χειρότεροι για την οικονομία μας, υπάρχει ένας λαός μαχητής, ο οποίος πιστεύει στις αποστολές του και τις υιοθετεί με περισσότερη δύναμη για να τις προστατέψει», είπε.

Ο Arreaza παρουσίασε επίσης μια χρηματοδότηση 6. 179.000 μπολίβαρ από το Εθνικό Ταμείο Αποστολών για το «Σχέδιο Hallaquero» φοιτητών  της Αποστολής Σούκρε, οι οποίοι εντάχθηκαν στο CLAP και σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, «για να εξασφαλιστούν ωραία Χριστούγεννα» .

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι «εμείς συνεχίζουμε στην ολοκληρωμένη επιθετική πολιτική ειδικά στον κοινωνικό τομέα, αυτό το τρίμηνο θα είναι νικηφόρο».