Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Kάλεσμα 11ης Διεθνούς Μπριγάδας 1η Μάη (Κούβα 25/4-9/5/2016)

Αγαπητέ φίλε και φίλη,

Το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λαών (ICAP) και το ταξιδιωτικό του πρακτορείο Amistur Cuba σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στην 11η Διεθνή Μπριγάδα, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας των Εργαζόμενων.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν, ημέρες εθελοντικής εργασίας, θα επισκεφτούν μέρη ιστορικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις πάνω σε θέματα της σύγχρονης πραγματικότητας της Κούβας και θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με αντιπροσώπους από διάφορες κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις, καθώς επίσης και εργαζόμενους και συνδικαλιστές και θα επισκεφτούν την επαρχία Σάνκτι Σπίριτους πλαίσια του προγράμματος της μπριγάδας.

Η μπριγάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Απρίλη μέχρι τις 9 Μάη 2016 στις επαρχίες Αβάνα, Αρτεμίσα και Σάνκτι Σπίριτους. Οι μπριγαδίστες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την σύγχρονη κουβανική πραγματικότητα μέσω των μεταρρυθμίσεων που πραγματοποιούνται στην Κούβα, ως μέρος της επικαιροποίησης του οικονομικού μοντέλου της σοσιαλιστικής μας διαδικασίας.


Το κόστος του προγράμματος είναι 385 CUC (CUC=$) και περιλαμβάνει διαμονή σε κοινά δωμάτια 6 ατόμων στο Διεθνές Κάμπινγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM). Στην επαρχία Σάνκτι Σπίριτους τα δωμάτια θα είναι 2 ή 3 ατόμων, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα του Ξενοδοχείου. Η διαμονή συνολικά θα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και μεταφορά σε όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας στην μπριγάδα εγκαίρως, καθώς τα διαθέσιμα καταλύματα του CIJAM είναι για 240 άτομα. Μετά τη συμπλήρωση των 240 ατόμων οι νέες συμμετοχές θα φιλοξενηθούν σε άλλο μέρος και το κόστος θα είναι μεγαλύτερο. (Ξενοδοχείο 2 αστέρων “Law Yagrunas”, κοντά στο CIJAM).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 διανυκτερεύσεις, 11 στο Διεθνές Κάμπινγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM), που βρίσκεται στο Δήμο Καιμίτο, 45 χιλιόμετρα από την Αβάνα και 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “Los Laureles” στην επαρχία Σάνκτι Σπίριτους.

Ο μπριγαδίστας με τη συμμετοχή του στην μπριγάδα δεσμεύεται να συμμετάσχει σε όλες τις αναφερόμενες στο πρόγραμμα δραστηριότητες, να τηρεί τον κανονισμό του CIJAM και να έχει την αρμόζουσα συμπεριφορά και πειθαρχία στα πλαίσια των κανόνων της κοινωνικής συμβίωσης και της κοινής διαβίωσης.

Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τις 30 Μάρτη 2016 και πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων, συγκεκριμένα, Αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης από τη χώρα, ημερομηνία, ώρα και αριθμό πτήσεων.

Με το παρόν, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην 11η Διεθνή Μπριγάδα 1η Μάη.

Αδερφικά,

ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (ICAP)




ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Dirección de África y Medio Oriente – ICAP
Agencia de Viajes Amistur Cuba S.A. e-mail: amistur@amistur.cu , coventas2@amistur.cu


ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ AMISTUR  CUBA  SA
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ
Διεθνές ΚάμπινγκΧούλιο Αντόνιο Μέγια” (CIJAM) 11 διανυκτερεύσεις.
Ξενοδοχείο στην επαρχία Σάνκτι Σπίριτους: 3 διανυκτερεύσεις.
Άλλες Υπηρεσίες
Ξεναγήσεις.
Επισκέψεις και δραστηριότητες σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ταξιδιωτική ασφάλεια, κάθε μπριγαδίστας πρέπει να την έχει μαζί του.
Διατροφή εκτός του προγράμματος.
Διεθνείς και εσωτερικές πτήσεις.
Φόροι αεροδρομίων.
Yπέρβαρο αποσκευών.
Αλκοολούχα και αεριούχα ποτά και εμφιαλωμένο νερό.
Τηλεφωνικές κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο  AMISTUR   CUBA SA, προσφέρει συμπληρωματικά αρκετές εκδρομές σε χρόνο εκτός του προγράμματος των δραστηριοτήτων της μπριγάδας.
Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής στην μπριγάδα είναι απαραίτητη η αποστολή του ονοματεπώνυμου, του αριθμού διαβατηρίου, όλων των στοιχείων της πτήσης (αριθμό,ώρα,ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης) , στη Διεύθυνση Αφρικής και Μέσης Ανατολής του ICAP  (Dirección de África y Medio Oriente del ICAP  και στο Ταξιδιωτικό Πρακτορείο  AMISTUR CUBA S.A.

Για όλους τους ταξιδιώτες, ξένους ή κουβανούς κατοίκους εξωτερικού, είναι υποχρεωτικό για την είσοδο στη χώρα να έχουν συνάψει συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλειας με κάλυψη ιατρικών εξόδων με ασφαλιστικές εταιρείες αναγνωρισμένες στην Κούβα.