Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα αλληλεγγύης στην 10η Διεθνή Συνάντηση για την απελευθέρωση των Πέντε στην Αβάνα


Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισες αντιπρόσωποι

Συναντηθήκαμε  στην Αθήνα (11/9 )  φίλοι  και αλληλέγγυοι στην Κούβα και στην υπόθεση των Πέντε  επαναστατών Κουβανών Ηρώων ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η περιοδεία της  Έκθεσης των  έργων του Αντόνιο Γκερέρο σε  όλη την Ελλάδα, που ξεκίνησε τον Μάιο και θα διαρκέσει όλο το χρόνο.

Θεωρούμε ότι η καλύτερη συμβολή στην υπόθεση των Πέντε είναι να οργανώσουμε με μεγαλύτερη  δύναμη τις δράσεις αλληλεγγύης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την  16η επέτειο της σύλληψης και φυλάκισης των Πέντε από την αυτοκρατορία.


Η επιτυχής πορεία της Έκθεσης των έργων του Αντόνιο στην Ελλάδα  καταγράφεται  μέχρι τώρα στις 7 παρουσιάσεις , στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 1.000  άνθρωποι  και συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 υπογραφές  υποστήριξης.

Με   αίσθημα διεθνισμού συνεχίζουμε και εντείνουμε αυτή μας την δράση, διαθέτοντας τις μικρές μας δυνάμεις σε αυτή την δίκαιη υπόθεση.

Ενώνουμε την φωνή μας με το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης  και τον κουβανικό λαό, απαιτώντας από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ  Ομπάμα, την άμεση απελευθέρωση του Χεράρντο, του Ραμόν και του Τόνυ. 16 χρόνια είναι πολλά για αυτούς τους άνδρες, που δεν τους άξιζε ούτε λεπτό στη φυλακή, επειδή υπερασπίστηκαν την κυριαρχία της χώρας τους και το δικαίωμα του κουβανικού λαού να ζει ελεύθερος και να επιλέγει την πορεία του χωρίς επεμβάσεις.

Δεν σταματάμε, μέχρι να γυρίσει και ο τελευταίος από τους Πέντε στην πατρίδα του.

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ !  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ!
ΖΗΤΩ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
ΖΗΤΩ Η ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !



Με επαναστατικούς χαιρετισμούς από την Ελλάδα  

 Πολιτιστικός Σύλλογος
  “Xοσέ Μαρτί”
AθλητικήΠολιτιστική ομάδα
  "Hasta la Victoria Siempre"

Δίκτυο Bloggers

Εκδόσεις  ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΗΜΑ