Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Κάτω τα χέρια από την Κούβα | Η απόπειρα ιμπεριαλιστικού πραξικοπήματος θα ηττηθεί ξανά

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
  • ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ
  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ-ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
  • Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

Το καλοκαίρι οι κατευθυνόμενες από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και την Κουβανική Μαφία του Miami μειοψηφικές διαδηλώσεις βαφτίστηκαν από τον δυτικό κόσμο και την δυτική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για ελευθερίες από την «κομμουνιστική τυραννία».

Η παταγώδης αποτυχία τους ήρθε σαν αποτέλεσμα της εγρήγορσης και της ενότητας της μεγάλης πλειοψηφίας του εργαζόμενου λαού της Κούβας που έπειτα από κάλεσμα του Κομμουνιστικού Κόμματος της που βρίσκεται στην κυβέρνηση ξεχύθηκε μαζικά στους δρόμους για να υπερασπιστεί τις κατακτήσεις της κουβανικής επανάστασης όσο και του διεθνούς κύματος αλληλεγγύης που απλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και στον τόπο μας και συγκροτήθηκε σε υπεράσπιση της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της Κούβας.

Σε μια περίοδο που η υγειονομική κατάσταση στην Κούβα έχει σταθεροποιηθεί βασιζόμενη στο πρωτοποριακό δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας της και εκμεταλλευόμενη το όπλο του μαζικού εμβολιασμού με εμβόλια που ανέπτυξε η ίδια η επανάσταση για τον λαό της και τους λαούς του κόσμου. Αυτή είναι μια ακόμα πρακτική απόδειξη της ανωτερότητας ενός λαού και ενός συστήματος στον τομέα της υγείας και της παιδείας, πέρα όλων των άλλων. Σε μια τέτοια περίοδο η στρατηγική της «πορτοκαλί» επανάστασης μπαίνει ξανά σε εφαρμογή από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και τις μαριονέτες του.

Ακόμη μια φορά οφείλουμε να σταθούμε στις επάλξεις για τον Κουβανικό λαό που έχει δώσει τα διεθνιστικά διαπιστευτήριά του προστρέχοντας για υγειονομική και υλική βοήθεια στις χώρες του τρίτου κόσμου και στηρίζοντας αντάρτικα στη Λατινική Αμερική και την Αφρική, ορθώνοντας ατίθασο τείχος απέναντι στους Αμερικάνους φονιάδες των λαών.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια υποκίνησης πρακτόρικων στοιχείων εντός της Κούβας που συνδέονται με τα διεθνή μονοπώλια και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και σκοπό έχουν σε πρώτη φάση να αμαυρώσουν τον επαναστατικό χαρακτήρα της Κούβας προς την διεθνή κοινή γνώμη και έπειτα αξιοποιώντας την μαύρη προπαγάνδα τους να οργανώσουν ιμπεριαλιστικό πραξικόπημα απέναντι στον Κουβανικό λαό που αγωνίζεται με αξιοπρέπεια απέναντι σε ΗΠΑ-ΕΕ και στο δολοφονικό εμπάργκο. Καλούμε σε πλατιά καταδίκη της στρατηγικής της «πορτοκαλί επανάστασης» και του δολοφονικού εμπάργκο που άδικα έχει επιβληθεί στον λαό της Κούβας 60 χρόνια τώρα και δηλώνουμε πως θα σταθούμε ξανά με τις μικρές μας δυνάμεις στο πλευρό της.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ-ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ