Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Καμπάνια στο twitter / Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018

ΓΙΑ ΤΗΝ   ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ   ΕΝΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ   ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ   ΤΗΣ   ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Το Κουβανικό Ινστιτούτο για την Φιλία των Λαών (ICAP) και το Δίκτυο Διανοουμένων, Καλλιτεχνών και κοινωνικών ακτιβιστών για την Υπεράσπιση της Ανθρωπότητας, καλεί τους διανοούμενους, τις προοδευτικές, τις αριστερές οργανώσεις και τους φίλους της Κούβας να ανεβάσουν στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα το Τweet «Por la unidad latinoamericana» (Για την Λατινοαμερικάνικη ενότητα), την επόμενη Πέμπτη 8 Φλεβάρη 10.00 – 12.00 (17.00 – 19.00 ώρα Ελλάδας).

Γι αυτό σας προσκαλούμε να μοιραστείτε στο Twitter τα μηνύματά σας για την υποστήριξη της λατινοαμερικάνικης ενότητας και την υπεράσπιση του λαού της Βενεζουέλας, με τις ετικέτες:
#ConsensoDeNuestraAmérica  και  #TodosSomosVenezuela

Τώρα που οι ολιγαρχίες και ο ιμπεριαλισμός εντείνουν την επίθεσή τους ενάντια στους λαούς μας και επιχειρούν να αναστρέψουν τις προόδους στο κοινωνικό και οικονομικό πεδίο καθώς και την κυριαρχία που έχουμε κατακτήσει μέσω πολύχρονων αγώνων, είναι αναγκαίο να ενωθούμε όλοι οι λατινοαμερικάνικοι λαοί για να υπερασπιστούμε να νόμιμα δικαιώματά μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αλληλεγγύη με την Μπολιβαριανή Επανάσταση στη Βενεζουέλα μπροστά στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις της αυτοκρατορίας αποτελεί προτεραιότητα.

Η κινητοποίηση τόσο στους φυσικούς χώρους, όσο και στο ψηφιακό χώρο είναι ζωτικής σημασίας. Την ίδια στιγμή, από την έδρα του ICAP στην Αβάνα, θα μεταδίδουμε ζωντανά έσω της σελίδας μας στο Fscebook μια συζήτηση με κοινωνικούς αγωνιστές και διανοούμενους, πάνω σε αυτό το θέμα.Πηγή: https://siempreconcuba.wordpress.com