Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

H Camila Cabelo στην κορυφή του Spotify (+video)



Η τραγουδίστρια Camila Cabello είναι σήμερα η καλλιτέχνις με τον μεγαλύτερο αριθμό μηνιαίων ακροατών στην πλατφόρμα Spotify, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Η Cabello έσπασε αυτό το ρεκόρ αυτό περασμένο Σάββατο, με περισσότερους από 39 εκατομμύρια ακροατές, γεγονός που την τοποθετεί μπροστά από μια σειρά διάσημους καλλιτέχνες όπως η Sia, η Selena Gomez, η Dua Lipa και η Demi Lovato.

Πρόσφατα η ερμηνεύτρια, δημοσίευσε δύο νέα κομμάτια σε ψηφιακές πλατφόρμες, τα οποία αποτελούν μέρος του πρώτου σόλο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 12 Γενάρη.

Οι πραγματικοί φίλοι και ποτέ η ίδια είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που προσθέτουν στην ενιαία Αβάνα, την πρώτη σημαντική ανακάλυψη compact με εκατομμύρια προβολές στο Youtube και κατέχει την κορυφή των charts στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία

Το “Real friends” και “Never Be the Same” είναι τα τραγούδια που προστίθενται στο “Havana”, που έχει ήδη εκατομμύρια θεάσεις στο youtube και βρίσκεται στον κορυφή των charts στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία.

Το άλμπουμ με τίτλο “Camila” θα κυκλοφορήσει από τις δισκογραφικές εταιρείες Epic Records και Syco Music και με συνεργασία του βρετανικού τραγουδιστή Ed Sheeran, με το τραγούδι “Τhe Boy”.

H Cabello είναι μια κουβανοαμερικανή τραγουδίστρια, η οποία αποτέλεσε μέλος της γκρουπ “Fifth Harmony” με το οποίο κυκλοφόρησε δύο δίσκους.

Από πέρσι ξεκίνησε την σόλο καριέρα της και συνεργάστηκε με διάφορους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Shawn Mendes, και έχει εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διάφορα μέρη του κόσμου.