Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας των Λαών για την 13η Διεθνή Μπριγάδα της Πρωτομαγιάς (2018)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λαών (ICAP) και το ταξιδιωτικό του γραφείο, Amistur Cuba S.A., σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ΧΙΙ Διεθνή Μπριγάδα, με αφορμή την Διεθνή Μέρα των Εργαζομένων και αφιερωμένη ειδικά στο 60ο έτος της Κουβανικής Επανάστασης και στα 70 χρόνια από την δολοφονία του συνδικαλιστή ηγέτη Χεσούς Μενέντες Λαρόντο.

Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μεροκάματα εθελοντικής εργασίας, θα επισκεφθούν μέρη ιστορικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρακολουθήσουν συζητήσεις-διαλέξεις πάνω σε θέματα της επικαιρότητας και θα ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους διαφόρων κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων, εργαζόμενους και κουβανούς συνδικαλιστικούς ηγέτες.

Η μπριγάδα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 Απριλίου και 6 Μαίου του 2018, στις επαρχίες της Αβάνας, Αρτεμίσα, Βίγια Κλάρα και Κάμαγουεϊ, στις οποίες οι μπριγαδίστες θα έχουν την ευκαιρία μιας καλύτερης γνωριμίας με την σημερινή κουβανική πραγματικότητα και τους μετασχηματισμούς που λαμβάνουν χώρα στο νησί, ως κομμάτι της επικαιροποίησης του οικονομικού μοντέλου του σοσιαλιστικού μας προγράμματος.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 576,00 CUC (τουριστικό πέσο ισοδύναμο με το δολάριο) και περιλαμβάνει: κατάλυμα σε δωμάτια μέχρι 6 ατόμων στην περίπτωση του CIJAM (Διεθνές Κάμπινγκ «Χούλιο Αντόνιο Μέγια»), δωμάτια των 2 ή 3 ατόμων, ανάλογα τη διαθεσιμότητα, σε ξενοδοχεία του Κάμαγουεϊ με πλήρη διατροφή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και μεταφορά σε όλες τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Είναι σημαντικό να λάβουμε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σε αυτή τη μπριγάδα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, αφού η μέγιστη χωρητικότητα φιλοξενίας στο Διεθνές Κάμπινγκ «Χούλιο Αντόνιο Μέγια» είναι στα 220 άτομα. Κατόπιν συμπλήρωσης αυτού του αριθμού των μπριγαδιστών, οι νέες δηλώσεις συμμετοχής θα έχουν την εναλλακτική άλλου καταλύματος, με επιπλέον κόστος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 νύχτες διαμονής: από αυτές, οι 10 είναι στο Διεθνές Κάμπινγκ «Χούλιο Αντόνιο Μέγια» ( CIJAM ), που βρίσκεται στο Δήμο Καϊμίτο, στα 45 χιλ. έξω από την Αβάνα και οι 4 σε ξενοδοχείο της επαρχίας του Κάμαγουεϊ.

Με την επιβεβαίωση της συμμετοχής του, ο μπριγαδίστας αναλαμβάνει την υποχρέωση να παίρνει μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που προβλέπονται στο οργανωμένο πρόγραμμα. Καθώς επίσης, να τηρεί τον κανονισμό του CIJAM, να συμπεριφέρεται κατάλληλα, με πειθαρχία και υπεύθυνη συμπεριφορά, αντίστοιχη με τους κανόνες της κοινωνικής συμβίωσης.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως τις 30 Μαρτίου του 2018. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουμε όλα τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων, τις λεπτομέρειες του δρομολογίου άφιξης και αναχώρησης από την Κούβα, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, ώρας και αριθμού πτήσης.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε μαζί μας στη 12η Διεθνή Μπριγάδα της Πρωτομαγιάς, ώστε να συνεχίσουμε να σφυρηλατούμε την ενότητα και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς του κόσμου.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς,
ΚΟΥΒΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση συμμετοχής
 και εγγραφής σας στο:

Dirección de Norteamérica del ICAP: 


-Agencia de Viajes Amistur Cuba S.A - e-mail: eventas@amistur.cu


***
Υπηρεσίες που προσφέρονται από το Γραφείο Ταξιδίων AMISTUR CUBA SA :
Περιλαμβάνονται:
Κατάλυμα
- Διεθνές Κάμπινγκ «Χούλιο Αντόνιο Μέγια» (CIJAM), 10 νύχτες.
- Ξενοδοχείο στο Κάμαγουεϊ, 4 νύχτες.
Άλλες παροχές
Διαρκής άμεση παρουσία από έμπειρους τουριστικούς ξεναγούς.
Επισκέψεις και εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Δεν περιλαμβάνονται:
- Συμβόλαιο τουριστικής ασφάλειας. Κάθε μπριγαδίστας πρέπει να έχει το δικό του.
- Επιπλέον διατροφή.
- Εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις.
- Φόροι αεροδρομίων.
- Υπέρβαρο αποσκευών.
- Αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά.
- Ατομικές τηλεφωνικές κλήσεις εθνικές ή διεθνείς.
Διευκρινιστικές Σημειώσεις

- Συμπληρωματικά, το Γραφείο Ταξιδίων Amistur Cuba, S.A., θα προσφέρει διάφορες τουριστικές εκδρομές, σε ώρες που δεν παρεμποδίζουν τη συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. 
- Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας σε αυτή τη Μπριγάδα είναι αναγκαίο να στείλετε το πλήρες όνομα, τον αριθμό διαβατηρίου, όλες τις λεπτομέρειες των πτήσεων σας, με ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης από τη χώρα. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να σταλούν στην Διεύθυνση Βόρειας Αμερικής του ICAP και στο πρακτορείο Amistur. 
- Για την είσοδο στη χώρα, είναι υποχρεωτικό όλοι οι ταξιδιώτες, ξένοι και κουβανοί που κατοικούν στο εξωτερικό, να έχουν τουριστική ταξιδιωτική ασφάλεια, με κάλυψη ιατρικών εξόδων που να έχει εκδοθεί από ασφαλιστικές εταιρίες αναγνωρισμένες στην Κούβα.