Δήλωση του ΥπΕξ της Κούβας για τις ρατσιστικές δηλώσεις Τραμπ

Πηγή: Cubadebate.cu Το Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Κούβας, καταδικάζει ενεργητικά τις ρατσιστικές, προσβλητι...

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

H εδραίωση του συστήματος των Αποστολών και των Μεγάλων Αποστολών αποτελεί προτεραιότητα το 2017 στη Βενεζουέλα


Πηγή: rnv.gob.ve

To τρίτο πιο μεγάλο καθήκον είναι η εδραίωση των Αποστολών, των Μεγάλων Αποστολών, του Μπολιβαριανού κοινωνικού μοντέλου”, δήλωσε ο ηγέτης της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της “Επιθετικής ατζέντας Carabobo 2017-2018”, στο Στρατόπεδο του Βουνού στο Καράκας, ο Μαδούρο τόνισε ότι “Πρέπει να εδραιώσουμε την Gran Misión Barrio Nuevo, Barrio Tricolor, Vivienda Venezuela, Robinson Productiva, Ribas Productiva, Sucre”.


Ο αρχηγός του κράτους τόνισε επίσης την ανάγκη να εδραιωθεί η Αποστολή "Barrio Adentro 100% και το νέο σύστημα δημόσιας υγείας, από άκρο σε άκρο της χώρας"

Στην ομιλία που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση,επεσήμανε: Nα πάρουμε το σύστημα των Αποστολών και των Μεγάλων Αποστολών, ως το μεγάλο κοινωνικό μοντέλο του σοσιαλισμού, όπως ιδρύθηκε από τον κομαντάντε Τσάβες και να το επεκτείνουμε το 2017, να αναπτύξουμε το Σύστημα των Αποστολών να πάει στις κατακόμβες του λαού και να τον αγκαλιάσει και να περιθάλψει τις πληγές του οικονομικού πολέμου”.