Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα για την 12η Διεθνή μπριγάδα 1η Μάη (2017)


Συνοπτικό πρόγραμμα: ΕΔΩ  ,  Αναλυτικό πρόγραμμα: ΕΔΩ
Αξιότιμοι φίλοι και φίλες
Το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λαών (ICAP και το ταξιδιωτικό του γραφείο Amistur Cuba S.A. σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στην 12η Διεθνή Μπριγάδα με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας των εργαζομένων και ως ειδικό φόρο τιμής στον Comandante en jefe Φιντέλ Κάστρο και στον Ηρωικό Αντάρτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, στην 50η επέτειο του θανάτου του στη μάχη.


Οι μπριγαδίστες θα πραγματοποιήσουν εθελοντική εργασία, θα επισκεφτούν μέρη ιστορικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις για επίκαιρα θέματα και θα ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους διάφορων κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων, κουβανούς εργαζόμενους και συνδικαλιστικά στελέχη.

Η μπριγάδα θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Απρίλη μέχρι τις 8 Μάη 2017, στις επαρχίες Αβάνα, Αρτεμίσα, Βίγια Κλάρα και Σιενφουέγος, στις οποίες οι μπριγαδίστες θα γνωρίσουν από πρώτο χέρι την κουβανική πραγματικότητα και τις μεταρρυθμίσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί, ως μέρος της επικαιροποίησης του οικονομικού μοντέλου της σοσιαλιστικής μας διαδικασίας.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 512 cuc και περιλαμβάνει: Διαμονή στο Διεθνές Κάμπινγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM) σε δωμάτια έως 6 ατόμων και στο ξενοδοχείο Κασακαμπάγιο του Σιενφουέγος σε δωμάτια 2 ή 3 ατόμων, ανάλογα την διαθεσιμότητα, πλήρη διατροφή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και όλες τις μεταφορές από και προς τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στην μπριγάδα εγκαίρως, γιατί η χωρητικότητα του κάμπινγκ είναι 240 άτομα και μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις, οι υπόλοιποι θα έχουν την δυνατότητα διαμονής σε εναλλακτικά καταλύματα με υψηλότερο κόστος.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται συνολικά 15 διανυκτερεύσεις, εκ των οποίων οι 12 στο Διεθνές Κάμπινγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM) που βρίσκεται στο δήμο Καιμίτο, 45 χιλιόμετρα από την Αβάνα και 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Κασακαμπάγιο στην πόλη Σιενφουέγος.

Με την συμμετοχή του ο μπριγαδίστας αποδέχεται την συμμετοχή του στις δραστηριότητες που διοργανώνονται στα πλαίσια του προγράμματος, τη συμμόρφωσή του με τον κανονισμό του CIJAM και να έχει υπεύθυνη και κατάλληλη με τους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης συμπεριφορά.

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι 30 Μαρτίου 2017 και είναι απαραίτητα τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία της άφιξης και αναχώρησης από την Κούβα, συμπεριλαμβανομένων, Ημερομηνία, ώρα και αριθμό πτήσης.

Σας καλούμε λοιπόν να πάρετε μέρος στην 12η Διεθνή Μπριγάδα 1η Μάη, που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφθείτε την Κούβα.

Αδερφικά
Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λάων (ICAP)

Την δήλωση συμμετοχής σας μπορείτε να την στείλετε:
- Διεύθυνση Ασίας και Ωκεανίας του ICAP, στα email:
- Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Amistur Cuba S.A, email:
Προσφερόμενες υπηρεσίες μέσω του Ταξιδιωτικού Πρακτορείου Amistur Cuba S.A
Περιλαμβάνονται
Διαμονή:
Διεθνές Κάμπίνγκ Χούλιο Αντόνιο Μέγια (CIJAM) , 12 διανυκτερεύσεις
Ξενοδοχείο στο Σιενφουέγος, 3 διανυκτερεύσεις
'Αλλες υπηρεσίες
Διαρκής εξειδικευμένη ξενάγηση
Επικσέψεις και δραστηριότητες σύμφωνα με το πρόγραμμα
Δεν περιλαμβάνονται
Ταξιδιωτική ασφάλεια. Κάθε μπριγαδίστας θα πρέπει να την φέρει μαζί του
Επιπλέον γεύματα
Εγχώριες και διεθνείς πτήσεις
Φόροι αεροδρομίων
Υπέρβαρες αποσκευές
Αλκολούζα και αεριούχα ποτά και εμφιαλωμένα νερά
Προσωπικές τηλεφωνικές κλήσεις εγχώριες και διεθνείς
Επεξηγήσεις
Όπως είναι κατανοητό, το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Amistur Cuba S.A, προσφέρει αρκετές τουριστικές εκδρομές σε ωράριο εκτός του προγράμματος της μπριγάδας
Για τη δήλωση συμμετοχής σε αυτή την μπριγάδα είναι απαραίτητο να αποσταλεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, ο αριθμός διαβατηρίου και όλα τα στοιχεία της πτήσης, όπως ημερομηνία και ώρα άφιξης και αναχώρησης από την χώρα και αριθμός πτήσης. Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να στελούν στην Διεύθυνση Ασίας και Ωκεανίας του ICAP ή στο Amistur.
Για την είσοδο στη χώρα είναι απαραίτητο για όλους τους ταξιδιώτες, ξένους και κουβανούς που διαμένουν στο εξωτερικό, ταξιδιωτική ασφάλεια με κάλυψη ιατρικών δαπανών από ασφαλιστική εταιρεία αναγνωρισμένη στην Κούβα