Αναρτήσεις ανά χώρα

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ο Ορλάντο Ουρντανέτα ζήτησε τη δολοφονία του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και της ανώτατης ηγεσίας

 Πηγή:  venezuela-news.com

Ο ηθοποιός Ορλάντο Ουρντανέτα από τη Βενεζουέλα ζήτησε τη δολοφονία του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων, σημειώνοντας ότι «αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα προς την ελευθερία της Βενεζουέλας».

Ο Oυρντανέτα τόνισε επίσης σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα ότι η φυσική εξόντωση του εθνικού ηγέτη «είναι απαραίτητη για όλους τους Βενεζουελάνους».

«Η φυσική εξόντωση του Νικολάς Μαδούρο και ενός μεγάλου μέρους ολόκληρης της ανώτατης ηγεσίαςς είναι επικείμενη, αναγκαία και είναι αυτό στο οποίο πρέπει να ποντάρουμε εμείς οι Βενεζουελάνοι εντός και εκτός της χώρας».

Η δεξιά επιδιώκει να αυξήθούν οι  κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας

Σημειώνεται ότι ο ηγέτης της ακροδεξιάς αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Εντμούντο Γκονζάλες Ουρούτια, σε μια απελπισμένη κίνηση ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αυξήσει τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, καθώς και να διαχειριστεί (ο ίδιος) περιουσιακά στοιχεία χωρίς την Εθνοσυνέλευση του 2015.

Σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Πάκο Παλμιέρι, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος ζήτησε συγκεκριμένα να ενταθούν οι πιέσεις προς τη χώρα και να διαχειριστεί τα  περιουσιακά στοιχεία όπως η Citgo και ο χρυσός που είναι αποθηκευμένος στην Αγγλία.


   

  🔔 Εγγραφείτε στο κανάλι  μας  στοTelegram   👉 https://t.me/prensarebeldegr