Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΥΒΑ: Διεθνής Μπριγάδα Πρωτομαγιάς 2020


Οι δραστηριότητες της μπριγάδας θα λάβουν χώρα από τις 27 Απρίλη έως και τις 10 Μάη του 2020, στις επαρχίες Αβάνα, Αρτεμίσα και Πινάρ ντελ Ρίο.

Ξεχωριστή στιγμή θα αποτελέσει η συμμετοχή των φίλων στην Παρέλαση της 1ης Μάη και η Διεθνής Συνάντηση Αλληλεγγύης με την Κούβα, που συγκαλείται από το Κεντρικό Συνδικάτο Εργαζομένων Κούβας και το Κουβανικό Ινστιτούτο Φιλίας των Λάων και θα γίνει στις 2 Μαίου. 

Η διαμονή είναι στο κόστος των 402 cuc* (που ισούται με 462 δολ.)και περιλαμβάνει: κατάλυμα σε κοινά δωμάτια μέχρι 8 άτομα στο CIJAM και σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια σε Ξενοδοχείο της επαρχίας Πινάρ ντελ Ρίο, πλήρη διατροφή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος. Οι προαιρετικές επισκέψεις δεν περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου. Η διαμονή στο CIJAM για επιπλέον νύχτες έχει κόστος 15 cuc κατ’ άτομο την ημέρα.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές για τους ενδιαφερόμενους μέχρι τις 15 Απριλίου του 2020. Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία και ώρα άφιξης, την αεροπορική εταιρεία κλπ. μέσω του e-mail : director.damo@icap.cu και africa.lusofono@icap.cu