Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Todos somos Venezuela GR: Αλληλεγγύη με τη Βενεζουέλα μέχρις εσχάτων !

Η Ελληνική Επιτροπή  Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα” καταδικάζει με αγανάχτηση το τελευταίο σαμποτάζ και την κυβερνοεπίθεση στο σύστημα ηλεκτροδότησης της Βενεζουέλας και καλεί κάθε προοδευτικό άνθρωπο στη χώρα μας να ενώσει τη φωνή του στο παγκόσμιο σύνθημα ”Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα!”.

Ο βορειοαμερικάνος ΥπΕξ Μάικ Πομπέο ουσιαστικά ομολόγησε με τον πιο κυνικό τρόπο το σαμποτάζ, γράφοντας στο τουίτερ του “Όχι τρόφιμα. Όχι φάρμακα. Τώρα, Όχι ενέργεια. Μετά, 'Οχι Μαδούρο”. Αυτοί είναι οι διεθνείς θεματο(χωρο)φύλακες της δημοκρατίας ανά τον κόσμο, αυτοί είναι οι “ανθρωπιστές” που δεν δίστασαν να αφήσουν χωρίς ρεύμα νοσοκομεία, να κατατρέψουν τρόφιμα που έμειναν χωρίς ψύξη και να βυθίσουν στο σκοτάδι ολόκληρη τη χώρα. 

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος ενάντια στη Μπολιβαριανή Βενεζουέλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι σύμμαχοι και οι εφεδρείες των γερακιών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχουν πάρει απροκάλυπτα τη θέση τους και οι ιδεολογικοί και μιντιακοί μηχανισμοί τους, πασχίζουν να πείσουν επαναλαμβάνοντας όλο και συχνότερα, όλο και μεγαλύτερα χονδοειδή ψεύδη, σε πείσμα ακόμα και της κοινής λογικής.

Η ήττα τους στις 23 Φλεβάρη, όταν επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βενεζουέλα με πρόσχημα την ανθρωπιστική βοήθεια, τους έχει κάνει έξω φρενών. Οι ΗΠΑ και οι ευρωνατοικοί σύμμαχοί τους είναι διεθνώς απομονωμένοι, καθώς κανένας διεθνής οργανισμός δεν έχει υιοθετήσει τις φιλοπόλεμες θέσεις τους και τα 3/4 των χωρών του πλανήτη δεν αναγνωρίζουν τον πρόεδρο-μαριονέτα των γιάνκις Γκουαϊδό. 

Ωστόσο, η ήττα τούς κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους, αυτό το σαμποτάζ και η κυβερνοεπίθεση στο σύστημα ηλεκτροδότησης της Βενεζουέλας, είχε στόχο να προκαλέσει χάος για να κηρυχτεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να διευκολυνθεί η εξωτερική επέμβαση.

Σήμερα, η αλληλεγγύη στη Βενεζουέλα αυξάνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Ο κάθε προοδευτικός, αξιοπρεπής και τίμιος άνθρωπος παίρνει θέση.

  • Δεν θα κουραστούμε να στηρίζουμε την Μπολιβαριανή Βενεζουέλα.
  • Δεν θα συνηθίσουμε ποτέ την απάνθρωπη και καταθλιπτική καθημερινότητα των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων στη λατινοαμερικάνικη χώρα.
  • Θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε την αλήθεια της Βενεζουέλας και να υποστηρίζουμε το λαό και τη νόμιμη κυβέρνησή της
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

12/2/2019
Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”