Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Πρόεδρος Μαδούρο: Είμαι ο υποψήφιος όσων αγωνίζονται και αγαπούν αυτή τη χώρα


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικολάς Μαδούρο, επιβεβαίωσε αυτή την Κυριακή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δέσμευσή του προς το λαό για να συνεχίσει το έργο του την περίοδο 2019-2025 προς την οικονομική, κοινωνική ευημερία και τη σταθερότητα.

«Σας εγγυώμαι την οικονομική ευημερία, την οικονομική σταθερότητα και μια νέα εποχή μεγάλων αλλαγών. Δεσμεύομαι μαζί σας ότι θα χτίσουμε μαζί το δρόμο προς μια δίκαιη πατρίδα», έγραψε στο Facebook και πρόσθεσε ένα βίντεο που δείχνει αντιδράσεις κατά τη διακήρυξη της υποψηφιότητάς του από τα κόμματα που συμμάχησαν με την Μπολιβαριανή Επανάσταση.

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας στους δρόμους κάθε μέρα», δήλωσε ο Μαδούρο.

Στο Twitter, ο Πρόεδρος απηύθυνε ευχαριστίες του προς το Κίνημα Τουπαράνο για την ανακήρυξη της προεδρικής του υποψηφιότητας, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλο στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κεντρικού Πάρκου του Καράκας.

«Είμαι ο υποψήφιος όσων αγωνίζονται και αγαπούν αυτή τη χώρα, και όσων απορρίπτουν ένα άλμα προς το παρελθόν. Αυτή είναι μία μάχη για την υπεράσπιση των αξιών της χώρας. Σας ευχαριστώ @TupamaroMRT για την ένταξή σας και την τεράστια ενέργεια χθες στο Κεντρικό Πάρκο», είναι το μήνυμα του Αρχηγού του Κράτους που δημοσιεύθηκε στις 4 Φλεβάρη.

Τα επαναστατικά κόμματα Λαϊκή Ενότητα της Βενεζουέλας (UPV), το Εκλογικό Κίνημα του Λαού (MEP), Podemos, και το Κίνημα Τουπαράνο, τα οποία αποτελούν το GPP, ανακήρυξαν αυτό το Σάββατο το Νικολάς Μαδούρο ως τον υποψήφιό τους για τις προσεχείς εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο τετράμηνο αυτού του έτους.