Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Στη Βενεζουέλα δεν θα περάσουν!


Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών στη Βενεζουέλα που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, αποτελεί μεγάλη νίκη του λαού και της Μπολιβαριανής Κυβέρνησης.

Ο λαός της Βενεζουέλας μέσω ελεύθερων εκλογών κατάφερε να νικήσει τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και το σύμμαχό τους, την αντιπολίτευση της άκρας δεξιάς, η οποία από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτος έχει χρησιμοποιήσει κάθε μέτρο που υπάρχει στη διάθεσή της, όπως τον οικονομικό πόλεμο, πολιτικές και οικονομικές κυρώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, συκοφαντικές καμπάνιες στα μίντια, τρομοκρατικές ή δολοφονικές πράξεις, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει και να προβάλει τη νόμιμη και εκλεγμένη κυβέρνηση ως δικτατορία.

Σε αυτόν τον τόσο δύσκολο, συνεχή και σκληρό αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού και των επεκτατικών στην περιοχή σχεδίων του, ο λαός της Βενεζουέλας μπορεί να υπολογίζει σε μας. Στον αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματός σας στην ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την ελευθερία για να οικοδομήσετε το δικό σας μέλλον μέσω της επαναστατικής μπολιβαριανής διαδικασίας που ξεκίνησε ο αήττητός σας ηγέτης, ο κομαντάντε Ούγκο Τσάβες σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε μας.

Στη Βενεζουέλα, δεν θα περάσουν!