Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Η Βενεζολάνικη επανάσταση είναι προετοιμασμένη για το 2017


Πηγή: www.acn.cu

Αβάνα, 21/12 - Η επαναστατική πρωτοπορία της Βενεζουέλας είναι προετοιμασμένη να αναλάβει της προκλήσεις και τους αγώνες στον πολιτικό και εκλογικό στίβο, δήλωσε σήμερα ο Ελίας Χάουα, κεντρικό στέλεχος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας (PSUV), σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Prensa Latina.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από την περιφέρεια Μεδίνα, τόνισε ότι το PSUV είναι έτοιμο να κερδίσει οποιαδήποτε μελλοντική εκλογική μάχη και ότι φέτος πραγματοποιήθηκε η ανανέωση των δημοτικών και περιφερειακών δομών του.

Οι τσαβίστας που είναι πολιτιστική, πολιτική και ιδεολογική πλειοψηφία, δουλεύουν για να γίνουν πλειοψηφία και στις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές και προεδρικές εκλογές του 2018”, δήλωσε.

Σημείωσε επίσης, ότι ο (κομματικός) οργανισμός βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης των τοπικών διευθύνσεων, για να μπει στο 2017 με ένα κόμμα οργανωτικά ενισχυμένο που θα εκπληρώσει τα καθήκοντα της κινητοποίησης και της εκλογικής μάχης.

Όσο αφορά τη θέση του PSUV όσον αφορά τον οικονομικό πόλεμο που οξύνθηκε με τις επιθέσεις στο εθνικό νόμισμα και την οικονομική κυριαρχία, το στέλεχος του PSUV υπογράμμισε τον ρόλο της σοσιαλιστικής κομματικής βάσης στην υπεράσπιση της ειρήνης και της σταθερότητας.

Είμαστε υπερήφανοι για το κόμμα μας σε όλα του τα επίπεδα. Για την στήριξη που παρείχε στην Εθνική Διεύθυνση, στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και στα τοπικά και περιφερειακά όργανα”, υπογράμμισε ο Ελίας Χάουα.

Δήλωσε τέλος, ότι η χώρα και η Μπολιβαριανή κυβέρνηση θα βγουν από αυτήν την κρίση διατηρώντας αυτά που έχουμε κατακτήσει, αυξάνοντας την ευημερία και το επίπεδο ζωής των ανθρώπων.