Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

“Aν η δεξιά θέλει να είναι αυτή η τελική μάχη, εμείς θα είμαστε εκεί και θα την κερδίσουμε”


Πηγή: psuv.org.ve/

O Nτιοσντάδο Καμπέγιο, αντιπρόεδρος του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος Βενεζουέλας (PSUV) δήλωσε μιλώντας στην επαρχία Απούρε, ότι αν η αντιπολίτευση αναζητά η πορεία της 1ης Σεπτέμβρη στο Καράκας να είναι η “τελική μάχη”, οι Μπολιβαριάνοι θα είναι παρόντες και θα την κερδίσουν.

H 1η Σεπτέμβρη δεν είναι το τέλος του Τσαβισμού. Θα μας βρουν μπροστά τους γιατί θα είμαστε στο δρόμο”, και προσέθεσε ότι προσωπικά επιθυμεί ο Μαδούρο να μείνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που του αντιστοιχεί ως Πρόεδρος.
    Όσο για τα σφάλματα της Μπολιβαριανής κυβέρνησης, είπεΕίμαστε ανθρώποι και κάνουμε λάθη και πρέπει να διορθώσουμε ότι πρέπει να διορθωθεί”, επισημαίνοντας ότι στις γραμμές του Τσαβισμού ο λαός της Βενεζουέλας βρήκε άνδρες και γυναίκες στο δρόμο, όχι κυρίους και κυρίες στα σπίτια τους. Με εμάς – τόνισε - θα βρείτε πάντα κάποιον που θα είναι μαζί σας σε όλους τους αγώνες σας.



Σχετικά με τα σχέδια αποσταθεροποίησης στο Καράκας, διαβεβαίωσε ότι η Μπολιβαριανή κυβέρνηση προτιμά να βάλει φυλακή έναν δολοφόνο, που έχυσε αίμα Βενεζολάνων στους δρόμου μας, είπε αναφερόμενος στα γεγονότα του 2002.

Κα κατέληξε, Αν θέλουν να χτυπήσουν την κυβέρνηση Μαδούρο και το επιδιώκουν, να είστε σίγουροι ότι θα τον υπερασπίσουμε”.