Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Iberia αυξάνει τις πτήσεις προς Κούβα

Πηγή: Cubadebate
 
Ο ισπανικός αερομεταφορέας Iberia θα αυξήσει σε 6 την εβδομάδα τις πτήσεις προς Αβάνα από την 1η Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε 6 μήνες μετά την επανέναρξη των πτήσεων προς Κούβα.

Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει ότι με αυτό τον τρόπο θα αυξηθούν οι δυνατότητες σύνδεσης της ισπανικής με την κουβανική πρωτεύουσα και επιπλέον θα χρησιμοποιήσει το πιο σύγχρονο αεροσκάφος της για να προσφέρει νέες θέσεις τόσο στην οικονομική θέση όσο και Business.

Τα ωράρια των πτήσεων, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα επιτρέψουν συνδέσεις με 90 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, κάτι που ευνοεί τον τουρισμό και τις επιχειρηματικές μετακινήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. 

Η Iberia θα έχει απευθείας πτήση από την Ισπανία προς την Κούβα κάθε μέρα εκτός Πέμπτης. Στη γραμμή θα χρησιμοποιεί δικινητήρια Airbus A330/300, με χωρητικότητα 278 επιβατών.

Η Iberia αποτελεί εταιρία ηγέτη σε διαδρομές ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, με πτήσεις σε περισσότερους από 120 προορισμούς σε 46 χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αδρικής και της Μέσης Ανατολής.