Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Βενεζουέλα: H “Kάρτα Διασφάλισης Προμηθειών” είναι το φάρμακο ενάντια στους μαυραγορίτες και τους λαθρέμπορους

Πηγή: psuv.org.ve

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε το Σάββατο ότι από τον Φεβρουάριο του 2015,  ότι η “Kάρτα Διασφάλισης Προμηθειών”  θα διευκολύνει και την προμήθεια  κατοικιών και οχημάτων για τον λαό.

Μέσω αυτού του συστήματος, το οποίο έχει σχεδιαστεί από το 2014, η Κυβέρνηση εξασφαλίζει την προμήθεια εγχώρια παραγόμενων ειδών διατροφής, σε όλο το δίκτυο διανομής και εμπορίας, σε δίκαιες τιμές.

 Αυτή η  κάρτα  στους επόμενους μήνες, εκτός από τα τρόφιμα μέσω του προγράμματος “Αποστολή Διατροφή” (Misión Alimentación)      θα προσφέρει και θα εγγυάται την άμεση πρόσβαση σε χίλιες κατοικίες μηνιαίως, που πρόκειται να παραδοθούν μέσω του προγράμματος “Μεγάλη Αποστολή Κατοικία Βενεζουέλα”  ( la Gran Misión Vivienda Venezuela (GMVV) ) , δήλωσε ο αρχηγός του κράτους.


 Επιπλέον,  θα διανέμονται  500 οχήματα μηνιαίως από τα οποία 250 σε οδηγούς ταξί και 250 για ιδιωτική χρήση.

Προσθέτοντας ότι, «με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα  έχουμε προσφορά και για τους φοιτητές».

Το καλύτερο φάρμακο στον οικονομικό πόλεμο είναι η λαϊκή συνείδηση

Ο Πρόεδρος Μαδούρο επέμεινε ότι το καλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπιση του οικονομικού πολέμου, που χαρακτηρίζεται από τοκογλυφία, η κερδοσκοπία και το λαθρεμπόριο  εμπορευμάτων, είναι η συνείδηση των ανθρώπων.

Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια της  επιχείρησης  προσφοράς τροφίμων στον πληθυσμό στην  λεωφόρο Μπολίβαρ στο Καράκας, στα πλαίσια των 524 αντίστοιχων επιχειρήσεων “ανοικτός ουρανός”      ( Οperativos de mercal a cielo abierto ) που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα, για να προστατέψουν τον λαό από τον οικονομικό πόλεμο.