Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

To Συνέδριο του PSUV ανακήρυξε τον Ν.Μαδούρο Πρόεδρο του Κόμματος

                                                                                           
Πηγή: juventud.psuv.org.ve
Οι αντιπρόσωποι του Συνεδρίου του Ενωμένου Σοσιαλιστικού Κόμματος της Βενεζουέλας (PSUV)  ανακήρυξαν το Σάββατο τον Nicolas Maduro, πρόεδρο του κόμματος.

O  οποίος, με την ηγετική του ικανότητα και την δύναμη μπροστά στις δυσκολίες, την πολιτική ικανότητα, την πίστη στον λαό και την αγάπη για την χώρα, έχει αποδειχθεί άξιος γιός του Τσάβες και συνεχιστής της κληρονομιάς του”, όπως δήλωσε κατά την διάρκεια μιας τηλεοπτικής μετάδοσης ένα από τα μέλη του κόμματος.


Oι αντιπρόσωποι στο συνέδριο του PSUV δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με επαναστατική πίστη στον σύντροφο Νικολάς Μαδούρο, αντιλαμβανόμενοι ότι το προχώρημα της Μπολιβαριανής Επανάστασης και η συνέχιση της οικοδόμησης του σοσιαλισμού απαιτεί τα χέρια, τις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων των στρατευμένων σοσιαλιστών”, τόνισε.

Η ανακήρυξη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια του τρίτου Εθνικού Συνεδρίου  του PSUV, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο  “Teresa Carreño”  στο Καράκας.

ΣΤο συνέδριο συμμετείχαν  900 σύνεδροι, εκ των οποίων 537 είχαν εκλεγεί στις 20 Ιουλίου από τη βάση του κόμματος, επιφορτισμένοι με  περισσότερες από 25.000 προτάσεις για συζήτηση με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και των θεσμών της εθνικής κυβέρνησης.

Con información de AVN